• Sveriges trevligaste AV-företag

info@meetech.se

08-587 197 19

Bild

Meetech är en framstående aktör inom bildteknik och specialiserar sig på att skapa anpassade visuella lösningar som överträffar våra kunders förväntningar.

Vi inleder vårt arbete genom att förstå våra kunders unika behov och mål när det gäller bild. Därefter skapar vi skräddarsydda bildsystem som tar hänsyn till både tekniska och estetiska faktorer. Vi väljer noggrant de bästa bildskärmarna, projektorerna och andra bildkomponenter för att skapa en bra visuell upplevelse.

Meetech erbjuder bildstyrning för att säkerställa att bildkvaliteten är på toppnivå och att systemen fungerar sömlöst. Vi strävar alltid efter att vara i framkant av bildtekniken och hjälper våra kunder att utnyttja de senaste innovationerna för att uppnå sina mål.

Med vår breda kompetens inom bildteknik hjälper vi företag att maximera sina visuella möjligheter. 

Signage

Med hjälp av en mediaspelare till skärmen kan du visa din information på skärmar över hela världen. Du kan skicka content från din webbläsare var du än befinner dig.

Videovägg

Genom att koppla samman flera bildskärmar med minimal kant mellan skärmarna kan vi skapa riktigt stora skärmar.


LED-Vägg

Men LED-paneler kan vi skapa hur stora skärmar som helst, vi kan till och med böja skärmarna. LED-panelerna går att få i olika pixelstorlekar vilket medför att vi kan anpassa skärmen utefter ert behov.

Projektor

Att använda en projektor är fortfarande det mest effektiva och kostnadseffektiva alternativet för att skapa stor bild.

Tack!

Tack! Vi kontaktar dig inom kort

Vad gäller din offertförfrågan?

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler
Visa fler