Food Village

Food Village valde Meetech som samarbetspartner till deras nya saluhall

 

Food Village är en ny mötesplats i Hammarby Sjöstad. Hos Food Village får du en kombo utav restaurang, café och en butik med saluhallskänsla. Varje råvara är noggrant utvald från små leverantörer som brinner för sina produkter och förädlade i köket med både kvalitet och miljö i åtanke.

På Food Village vill man uppnå en levande mötesplats, de kombinerar bland annat föreläsningar workshops och en matupplevelse tillsammans. För att få ihop alla dessa ingredienser till att bli en levande mötesplats insåg de snabbt att ett bakgrundsljud genom lokalen var av otrolig vikt. Meetech fick förfrågan om vi kunde leverera en sådan upplevelse. Genom våra tidigare erfarenheter svarade vi att det kan vi självklart hjälpa er med.

Då lokalen är på Ca 1000m2 med helt öppna ytor, betonggolv och betongtak fick vi verkligen tänka till. Food Village ville också kunna dela upp ljudet i olika zoner. Då utrymmet för extern teknik var begränsad bestämde vi oss tidigt att rita på en lösning med aktiva högtalare. Valet föll på Genelec som är en utav världens främsta tillverkare av studiomonitorer. Genelec har utöver sina studiomonitorer även en serie högtalare anpassade för kommersiellt bruk. Systemet delades upp i tre zoner, restaurang, butik och café. Totalt installerades 12st högtalare tillsammans med 4st basar.

Systemet levererar en riktigt trevlig ljudupplevelse med bra hifi-känsla. I restaurangdelen där även basarna sitter monterade, får man även lite extra knuff när det behövs. Systemet styrs ifrån styrpaneler placerade bakom bardisken där det är enkelt för personalen att justera volym och ändra källa.

Kundinformation

Kund

Food Village

Projektfakta

På Food Village vill man uppnå en levande mötesplats, de kombinerar bland annat föreläsningar workshops och en matupplevelse tillsammans.

Vill du veta med om denna lösning?
Kontakta oss