Nytt kontor på Birger Jarlsgatan

Kontakta oss

Ett av de största medie- och streamingbolagen i världen valde Meetech i samband med flytten till sina nya kontorslokaler

Kerstin Grunnlid, kontorschef och ansvarig för flytten, kom i kontakt med Meetech via kontakter. Efter som de har många medarbetare och användare av mötestekniken kom vi snabbt överens om att tekniken skulle vara användarvänlig och se likadan ut samma i samtliga rum. Det resulterade i följande lösning:

Vi monterade rumsbokningsskärmar utanför konferensrummen, där man tydligt ser om ett rum är ledigt eller upptaget. Rummet går att boka direkt från skärmen eller i sin mailkalender.

Inne i konferensrummen monterades skärmskåp med glastavlor (ett snyggt och modernt alternativ till den traditionella whiteboardtavlan). Glasskivorna dras isär när man vill nyttja presentationsskärmen som är monterad inuti skåpet. Bordsbrunnar monterades för att möjliggöra anslutning av sin dator. Med en knappanel på bordet kan man enkelt styra vilken anslutning som ska starta skärmen, höja och sänka volymen mm

”All personal från Meetech agerade lyhört och professionellt, var alltid behjälpliga och nåbara. Produkterna som Meetech levererade var av högsta kvalité men kanske nästan viktigare, mycket användarvänliga.”

Eftersom bolaget har verksamhet över hela världen är det viktigt för dom att snabbt och enkelt kommunicera digitalt. Vi utrustade därför samtliga konferensrum med ett videosystem där mötesdeltagarna kan koppla upp sig till Skype for business eller andra klienter som exempelvis Bluejeans. Videosystemet går även att använda som Bluetoothtelefon, som mötesdeltagarna kan koppla upp sig till via sina egna mobiltelefoner.

Allmänna utrymmen, som kök och reception, utrustades med infällt ljudsystem i undertaket som ger en skön atmosfär men som också går att ”gasa på” på firmafester.

Inledningsvis tog man in offerter från flera olika leverantörer, för att få hjälp att se över befintlig AV-teknik men framför allt att hitta nya lösningar till kontoret. Meetech var tidigt det företag man fick bäst förtroende. ”De svarade ärligt på alla frågor och presenterade de vassaste lösningarna till bästa tänkbara pris” berättar Kerstin Grunnlid.

Kerstin avslutar med att sammanfatta Meetech i tre ord: pålitliga, kunniga och trevliga.

×

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.